mama van stig broeckx
Volledig scherm
mama van stig broeckx © VRT

De mama van Stig Broeckx over het zware ongeval van haar zoon: “Toen dacht ik, ik ben hem kwijt”

TVIn ‘Bargoens’ volgt programmamaker Eric Goens onder meer de revalidatie van wielrenner Stig Broeckx op. Die kwam in mei 2016 zwaar ten val in de Ronde van België en lag maandenlang in een coma. De dokters achtten de kans op een normaal leven erg klein: ze dachten dat hij voor de rest van zijn leven als een plant zou leven. Toch vecht de man nu terug: hij werkt hard om terug te kunnen lopen en vlot te kunnen praten.

10 reacties

  • Viviane Somers

    5 jaar geleden
    Met veel emoties keek ik naar de aflevering. Heel veel respect voor het doorzettingsvermogen van Stig én de steun en positieve instelling die hij krijgt van zijn familie en vriendin. Want die steun heb je nodig. Chapeau !!! Stig blijf erin geloven en blijf oefenen. Ik ben ervan overtuigd dat je terug zal fietsen.
  • Johan Vervaeck

    5 jaar geleden
    Zo ontroerend, zo sterk ook, zo enorm emotioneel vol tranen, komaan Stig! Je bent zo een held en je ouders, landbouwers hé, we moeten samen verder. Waarom moest het zo?
  • Nicole Borremans

    5 jaar geleden
    Wat een mooie reportage&wat een mooie mensen zijn die Stig en zijn mama,daar kan echt iedereen een vb aan nemen!!Zoveel positiviteit en doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig.Respect!
  • Van Eersel Guy

    5 jaar geleden
    Stig, sterke man! Goe bezig!
  • An Franken

    5 jaar geleden
    Deze aflevering zou iedereen eens moeten zien! Hoe prachtig om naar deze twee mensen (mama en Stig) te kijken en te luisteren. Gewoon ouderliefde die zo puur in beeld kwam. Wat een doorzettingsvermogen!!! Ik vraag me af waar ik me soms nog druk over maak..... Heel veel respect en sympathie voor deze mensen.