VIDEO. Vlaams Belanger noemt Carina Van Cauter "trut" in Kamer

Het wekelijkse vragenuurtje in de Kamer heeft de gemoederen vandaag hoog doen oplopen. Jan Penris (Vlaams Belang) noemde Carina Van Cauter (Open Vld) tot tweemaal toe “trut” toen zij het had over IS-strijders in Irak en Syrië. Het incident gebeurde buiten het oog van de camera, maar Penris was uiteindelijk toch genoodzaakt zijn excuses aan te bieden.

20 reacties

  • peter servranckx

    5 jaar geleden
    Is idd iets wat je niet naar je politieke tegenstander brult, maar hij biedt onmiddelijk erna zijn eccuses aan. (Zijn deze ondertussen aanvaard ?) Nog niet zo lang geleden gebeurde er iets gelijkaardigs tussen 2 andere patijen en zijn de excuses veel later aangeboden. En vl.bel.en nv-a worden met de regelmaat van de klok, door andere partijen, de huid volgescheld met ook geen fraaie woordjes. In een democratie moet iedereen zich toch aan dezelfde regels houden ?
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Het mes mag maar aan één kant snijden en dat is de kant van V.B.dan mag alles. Wat heeft die De Wael allemaal al geroepen en getierd in de kamer naar andere personen zij het al dan niet nog onder invloed ook.
  • Marcel Willems

    5 jaar geleden
    Niet veralgemenen aub ,het gaat hier over een directe persoonlijke belediging.En Francken provoceert en krijgt dan bagger over hem .
  • Stefan nimmegeers

    5 jaar geleden
    Het niveau van vlaams belang waardig. Heel laag dus.
  • Eric Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Gebeurt in elke partij, en hij heeft zich geëxcuseerd.