Joëlle Milquet.
Volledig scherm
Joëlle Milquet. © belga

Joëlle Milquet trekt Kamerlijst cdH in Brussel hoewel ze nog steeds verdacht wordt van overtreden wet op verkiezingsuitgaven

BinnenlandJoëlle Milquet zal op 26 mei de cdH-Kamerlijst in Brussel trekken, heeft cdH officieel bevestigd. Haar kandidatuur is opmerkelijk, want ‘Madame Non’ nam drie jaar geleden nog ontslag als minister uit de Franse Gemeenschapsregering nadat ze in verdenking was gesteld voor het overtreden van de wet op de verkiezingsuitgaven. Ze zou kabinetsmedewerkers ingezet hebben voor haar verkiezingscampagne. Daarover is er nog geen uitspraak.

7 reacties

  • Freddy Sonnemans

    5 jaar geleden
    En waarom is hiervoor nog altijd geen uitspraak (de vraag stellen is ze beantwoorden waarschijnlijk).
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Goed zo, die brengt leven in de brouwerij. Al het overige is toch niet van belang.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Zij en Lutgen hebben cdH nog niet genoeg beschadigd. Daarom staat ze weer op de lijst om haar werk af te maken. Nog een paar keer het cdH koppelen met een mafiapartij die heel wat corruptie op zijn palmares heeft staan en haar partij mag mee aanschuiven bij onze SPa die elke verkiezing de 10%-grens steeds ziet naderen.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Bij CDH Brussel hebben ze blijkbaar ook weinig politieke ethiek. Een verdachte van verkiezingsfraude de lijst laten trekken...foei!
  • steven hanssen

    5 jaar geleden
    zoals ik zelf blijf herhalen en ook zoals zovele mensen zeggen.. 1 pot nat. de grootste bedriegers zijn deze mensen .. zielig België. zielige politiek