Nafi Thiam.
Volledig scherm
Nafi Thiam. © BELGA

Atletiekbond reageert na uitlatingen Thiam: “Onhandige termen zijn aangepast”

EK AtletiekDe Belgische atletiekbond heeft gereageerd op de uitlatingen van Nafi Thiam. De atlete luchtte haar hart na het gedoe rond het foute shirt op het EK, de gedragscodes en de chantage door de eigen federatie. “De onhandige termen in de overeenkomst zijn intussen aangepast”, stelt Thomas Lefebvre, de vicevoorzitter van de Franse afdeling bij RTBF. 

5 reacties

  • Luc Van Campenhout

    5 jaar geleden
    Thomas Lefebvre : een omhoog gevallen amateur die zich koning waant over professionele atleten, die dienen te dansen naar zijn grillen.
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    Daar wringt het schoentje, de atletiekbond sluit sponsordeals af met firma's maar de atleten zien daar een peulschil van, maar moeten zich wel aan de regels van de bonnd houden, dit betekent dat er binnen enkele jaren geen atletiekers meer zullen zijn, enkel nog op zelfstandige basis, anders zijn ze gewoon meelopers.
  • Filip Daelman

    5 jaar geleden
    Een totaal gebrek aan respect voor onze sporters en toppers ! Typische Belgische “sport-cultuur”... i.p.v. hun sporters voor 200 % te steunen, laten ze deze mensen totaal in de steek en proberen ze er nog geld uit te slaan ook. Hoe wil je de jeugd nog gemotiveerd krijgen om zich hiervoor in te zetten... echt On-be-grij-pe-lijk....
  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Gangsters zijn het bij de Atletiekbond, nu gaan ze reageren als het te laat is. Trouwens dat van die portretrechten is nog niet opgelost, net als de boetes van 20000 euro. Vraag het maar eens aan de broertjes Borlee. Hoe wil je zo atleten motiveren?
  • Eric Freys

    5 jaar geleden
    " hadden de scheidsrechters hun werk gedaan ...." zielig is dat ..... reageer dan tegen de scheids ipv tegen de atlete