De Britse premier, Theresa May, tijdens de topconferentie van de Europese Unie en de Arabische Liga in Sharm al-Sheikh.
Volledig scherm
De Britse premier, Theresa May, tijdens de topconferentie van de Europese Unie en de Arabische Liga in Sharm al-Sheikh. © AP

May stelt stemming over brexitdeal weer uit

De Britse premier Theresa May heeft op een bezoek in Egypte gezegd dat er komende week nog geen aangepaste brexitdeal is om in het parlement over te debatteren. Ze zei dat dit zeker voor 12 maart gaat gebeuren, maar niet zoals verwacht woensdag.

4 reacties

  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    De Brexit, een keuze die de Britten te snel, met slechte informatie en valse voorwendsels, gemaakt hebben om de verplichtingen van de EU te ontlopen, betreffende de opname van vluchtelingen! Daar is het allemaal mee begonnen! Doch nu beseffen ze wat voor verdere gevolgen die BREXIT met zich mee brengt, en wil men er eigenlijk vanaf zonder gezichtsverlies! Maar een nieuwe verkiezing door het volk durven ze niet houden!
  • Gilbert Dejonghe

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat ze eens weten wat ze wil? Altijd maar uitstel en uitstel is geen goed teken . Dat ze maar alles stillegt , want ze gaat diep onder gaan .
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Nog een maand en EU heeft nog niets in orde enkel maar negatieve berichten over het referendum
  • Wim Eggermont

    5 jaar geleden
    Ondertussen tikt de klok verder... Ongelooflijk hoe politiekers de toekomst verkwanselen. Nie alleen aan de andere kant van het kanaal. Ook hier en gans Europa. Schaam jullie