PS-voorzitter Elio Di Rupo
Volledig scherm
PS-voorzitter Elio Di Rupo © BELGA

Di Rupo roept bedrijfsleiders op om te investeren in klimaatfonds

binnenlandPS-voorzitter Elio Di Rupo roept de bedrijfsleiders die de petitie 'Sign for my future' hebben getekend op om 5 procent van hun winsten te investeren in een publiek-privaat klimaatfonds. 

50 reacties

  • Bob Bedford

    5 jaar geleden
    De socialisten en groenen zijn toch altijd goed in goochelen met cijfers maar hij zegt er weer niet bij of het 5% van de bruto of netto winst is, want als het van de bruto winst is trekken ze het af van de belastingen en is de inleg eigenlijk €0.00 Natuurlijk zeggen die bedrijfleiders dan ja...en strooien gewoon weer zand in de ogen van de mensen.
  • John Ulmer

    5 jaar geleden
    snoei in de bedrijfslasten en dat kan het.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Nog een potje erbij om de politici hun zakken te vullen en uit te delen onder het mom van klimaat, deze keer! Begin eerst maar eens met jezelf en de hele politieke zwik belastingen te doen betalen zoals het volk moet doen én net zoveel!!! Níks klimaatfonds, ze krijgen al meer dan genoeg belastingen, doe het dáár maar van, wij moeten ook toekomen elke maand met de kruimel die overblijft na hun diefstal!
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Ah de PS heeft een nieuw .zilverfonds. Uitgevonden. We weten allemaal wat ze daar mee gedaan hebben.
  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    "investeren in een publiek-privaat klimaatfonds" zodat PS'€rs het weer leeg kunnen roven naar goeie gewoonte. Di Rupo blijft dromen en vergeet dat hij een niet-verkozen maar uit wanhoop aangestelde minister-president was en 7 miljard aan schulden achterliet in drie jaar tijd.