Volledig scherm

Nafi Thiam: “Alleen spijt dat ik niet vroeger sprak”

AtletiekVier dagen nadat Nafi Thiam openhartig vertelde over hoe haar eigen atletiekfederatie vorig jaar dreigde haar uit het EK atletiek te gooien omdat ze de eerste dag het foute truitje van haar zevenkamp had gedragen, bedankte de 24-jarige olympische, wereld- en Europese kampioene gisteren op facebook iedereen die zijn of haar steun betuigde. “En hopelijk wordt in de toekomst geen enkele atleet nog geïntimideerd of bedreigd voor commerciële redenen.”

17 reacties

  • Jos Behaeghel

    5 jaar geleden
    Jos Behaeghel Ondenkbaar in Italië of Frankrijk, bijv. Waarom die onmenselijkheid vanwege de atletiekbond? 'Eén oplossing voor die onbenullen: Impeachment!' Nafi, de 2 dagen van de 7-kamp zijn de hemel op aarde als jij meedoet! Zoveel talent, zoveel charme en pure schoonheid, zoveel waardigheid en eenvoud. Jij bent de opvolgster van Justine als onze grootste sportvrouw!
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    België heeft een bedenkelijke reputatie als het gaat over sportbonden. Waarschijnlijk geloven die dat ze door God zelf zijn verkozen.
  • Bruno Leroi

    5 jaar geleden
    Ik stel met spijt vast dat in 20 jaar nog steeds niets veranderd is. Niet de atleet staat centraal maar de bonds-bobo's... Zielig!
  • maarten mouton

    5 jaar geleden
    Oh ja dat zou echt een goede oplossing zijn dat Thiam voor een ander land zou uitkomen. Dat is wel het laatste wat ik zou willen.
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Alle steun aan deze uitzonderlijk grote atlete. En dat de bobo's van de federaties beginnen met zelf hun vliegreisjes en hotelkosten betalen.