© VRT - Geert Van Hoeymissen
Volledig scherm
© © VRT - Geert Van Hoeymissen

Nu ook Hanne Decoutere slachtoffer van ‘fake news’: “Dit is akelig”

ShowbizzOok nieuwsanker Hanne Decoutere (39) is het slachtoffer geworden van ‘fake news’. Op sociale media gonst het van de valse berichten die melden dat het anker ontslagen is. Eerder werden collega-BV’s Natalia, An Lemmens en Evi Hanssen ook al het slachtoffer van soortgelijke praktijken.

6 reacties

  • Kevin Vermeirssen

    5 jaar geleden
    Schuldige is het bedrijf die deze verkoopt, dus niet zo moeilijk om te vinden toch????
  • Frank Daels

    5 jaar geleden
    Deze krant doet ook aan fake news. Waar is de rechtzetting voor de Covington schooljongen die zogezegd een indiaan belaagde in de verenigde staten ? Waar is de rechtzetting dat Jussie Smollett GEEN slachtoffer was van een racistische haatdaad, maar het ganse verhaal hijzelf in scene heeft gezet ? Waar blijven de rechtzettingen (en excuses!) voor de zogenaamde Hitler-groet van een Forza Flandria kiezer in Ninove ? Veel fake news...het juiste verhaal moet de lezer zelf maar uitzoeken...
  • James Doe

    5 jaar geleden
    @Johannes Trump zegt net dat de standaard media (krant, tv, radio) fake is en de waarheid te vinden is op zijn sociale media. En in werkelijkheid , zoals hier, is net een heel pak sociale media fake news.
  • Luc Van Hauwermeiren

    5 jaar geleden
    Een beetje nuance is op zijn plaats,Hanne weet beter dan wie ook hoe fake news in elkaar zit.
  • P P

    5 jaar geleden
    Die cosmeticalijn wil gewoon aandacht waar ze dus goed in slagen. Praat er nog meer over, julie voeden deze toestanden door er over te schrijven.