AP
Volledig scherm
© AP

Kim Jong-un en Trump schudden elkaar de hand tijdens topontmoeting in Vietnam

De Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben vandaag om 20.47 uur (lokale tijd) de eerste dag van hun ontmoeting afgerond met een gezamenlijk diner. Het etentje is een onderdeel van de tweede topontmoeting die ditmaal doorgaat in de hoofdstad van Vietnam. De inzet van het tweedaagse overleg is de nucleaire ontwapening van Noord-Korea. 

5 reacties

  • billy brenders

    5 jaar geleden
    Men kan zoveel slecht praten over Trump als ze willen maar hij is wel de enigste president dat erin geslaagd is een vredesakkoord te krijgen met noord korea
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Hehe, Kim leek wel op een wassen beeld. Enfin, hij is voor Trump nu al een "grote leider" geworden i.p.v. een schurk en de tomahawk lijkt weer voor een tijdje begraven.
  • Nicole Gloden

    5 jaar geleden
    Het gezicht van Kim Jong Un spreekt boekdelen. Hij moet zelfs een lach onderdrukken tijdens het gewauwel van Trump. Totaal gezichtsverlies voor de USA. Man man man....
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Niet toevallig dat Trump deze ontmoeting nét vandaag gepland heeft! Maar ik denk niet dat het hem zal lukken om zo de aandacht af te leiden van Cohens getuigenis. En Patrick: Obama wou ook met Kim praten, maar toen werd hij door de Republikeinen voor zot verklaard en voor "communist" uitgemaakt.
  • Patrick Van Overmeire

    5 jaar geleden
    We kunnen hem een zot noemen Trump maar hij doet het wel 2 keer op 8 maanden met de Kim gaan praten dat heeft geen enkele President hem voorgedaan.