AFP
Volledig scherm
© AFP

De gruwel van Syrië: meisje ligt bebloed naast dode lichaam van zus

ISIn elkaar gekrompen onder het bloed, naast het dode lichaam van haar zus: deze foto toont op confronterende wijze de onmetelijke gruwel die momenteel plaatsvindt in Syrië. Duizenden mensen zijn er op de vlucht geslagen voor de bombardementen van de regeringstroepen in de stad Khan Shaykhun. Maar niet iedereen kan dus ontsnappen.

11 reacties

  • maud hallett

    5 jaar geleden
    Oorlog is altijd waanzin
  • Teirlynck Luc

    5 jaar geleden
    Elke oorlog draagt zijn sporen van ellende en dood , machthouders zijn de verantwoordelijken voor dit alles in de wereld ,
  • Milis Roger

    5 jaar geleden
    En altijd zijn kinderen de eerste slachtoffers. Nochtans zijn zij de toekomst van een land. Wanneer wordt er nu iets ondernomen door de zgn. grootmachten om dit te stoppen.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Toch heel bizar dat iedereen, de pers inbegrepen, een grote omweg maakt rond Assad. Wat een stilte. Maar bombarderen blijft die doen.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Ze moesten in Syrië de regering verwijderen. Opstandelingen hebben het Vrije Syrische Leger gevormd en voeren op diverse plekken stadsguerrillas met het regeringsleger. In de Verenigde Naties staan Rusland en China ingrijpen in Syrië niet toe. Het Westen levert de opstandelingen dan maar zelf wapens. Daardoor komt het dat deze mensen afzien.