De zes kinderen van IS-strijdsters Tatiana Wielandt (26) en Bouchra Abouallal (25) moeten niet naar België gerepatrieerd worden. Dat heeft het Brusselse hof van beroep gisteren beslist.
Volledig scherm
De zes kinderen van IS-strijdsters Tatiana Wielandt (26) en Bouchra Abouallal (25) moeten niet naar België gerepatrieerd worden. Dat heeft het Brusselse hof van beroep gisteren beslist. © RV

VUB-prof organiseert drie protestwakes om IS-kinderen terug te halen

VUB-professor Gerrit Loots organiseert met de steun van burgercomités drie protestwakes om de Belgische kinderen van IS-strijders in Syrië en Irak terug naar België te halen. Een eerste wake is al voor morgen, op het Muntplein in Brussel. 

20 reacties

  • William Van den Berghe

    5 jaar geleden
    Ze moesten zich schamen. Ze zouden beter een wake doen oor alle onschuldige slachtoffers van die bende moordenaars. Hoe kortzichtig kan je zijn ?
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Aan alle domkoppen van deze wereld. Nodig eens prof. dr Marion van San uit die zich al jaren bezig houdt met dat probleem. En aub tracht het niet beter te weten !! Wat is de schuld van deze kinderen dat ze straks misschien vermoord worden. Wat mogelijk is. Is het dat wat u wilt achter uw warme kachel en pc. De rechter zou ook eens haar advies hebben mogen vragen .Meneer Loots en rector Pauwels, neem aub contact op met haar. Dit kan gewoon niet !!
  • nicole degens

    5 jaar geleden
    weer ene die denkt dat hij slimmer en heiliger is dan de paus.
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    at hij zijn boeltje pakt en ze ginder gaat begeleiden, op zijn eigen kosten.
  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Wij hebben het geluk hier geboren te zijn. Die kinderen niet. Geef ze een tweede leven in ins land.