Kyrgios met onderhandse opslag in de derde set tegen Nadal.
Volledig scherm
Kyrgios met onderhandse opslag in de derde set tegen Nadal. © rv

“Het is geen slechte jongen, maar hij mist respect”: Nadal ondergaat de ‘Kyrgios-behandeling’ en verliest nog ook

TennisNick Kyrgios kwam vannacht aan de bak in de Acapulco Open en dan is zowel sensatie als controverse, maar ook heerlijk tennis, nooit ver weg. Zeker niet als de tegenstander Rafael Nadal heet. 

8 reacties

  • Evelien Wouters

    5 jaar geleden
    Lucie huys, wat hier mee wordt bedoeld is 1. Dat "iets meemaken in je jeugd" je geen toelating geeft om je zo te gedragen als prof-tennisser. en 2. Dat als je dit niveau hebt behaald, wil dat ook zeggen dat je de nodige begeleiding hebt gekregen en goed beseft hoe je je dient te gedragen op het veld. Dit is simpelweg de aard van het beestje dat koppig weigert rekening te houden met de regels van fair play. Stel u voor dat elke speler zich zo zou gaan gedragen. (blijten = wenen :-))
  • lucie huys

    5 jaar geleden
    Iets meemaken in je jeugd heeft daarom nog niets met geld te maken en het woordje "blijten" ken ik niet !
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Typisch voor dat soort jongens. Hij zegt dat Nadal niet weet wat hij allemaal al meegemaakt heeft. Altijd het slachtoffer en een moeilijke jeugd gehad. Ga op een ander blijten jongen. Als je een toptennisser geworden bent, ga je mij echt niet wijs maken dat je jeugd zo erg was. Ik weet hoeveel tennislessen kosten en dan heb je wel wat geld nodig hoor.
  • Jeanne Legrand

    5 jaar geleden
    Ik kijk graag naar tennismatchen maar voor die waar Kyrgios in speelt pas ik. De ergernis over zijn gedrag is te groot.
  • Paul Buckens

    5 jaar geleden
    Die wijze van serveren is toegelaten, of moet men in de voetbal de "Panenka" ook op een fluitconcert of gescheld onthalen.