Brussels meisje doet wel erg onsmakelijke ontdekking in hamburger van Quick

Naar goede gewoonte had de Brusselse Dalila (17) op 18 oktober haar favoriete menu - de King Fish - besteld in een Quick in Anderlecht. Alleen smaakte de hamburger nu iets anders dan normaal. Toen ze de hamburger opendeed, zag ze meteen waarom. Haar menu zat vol mieren, dode en levende.

nadb

“Ik begon mijn hamburger op te eten en gewoonlijk hou ik van de smaak van de saus. Maar ik merkte meteen een rare smaak op. Toen de saus begon te druppen, zag ik dat er mieren in zaten. Ook in mijn pakje frieten zag ik mieren. Sommige waren dood, andere leefden nog”, herinnert de jongedame zich.

Dalila sprak meteen de manager van de fastfoodketen aan. “Maar ik vond dat ze er nogal luchtig over deed, aangezien ze me gewoon vertelde dat dat onmogelijk was. Ik heb daarom foto’s gestuurd naar de Facebookpagina van Quick. Ze hebben zich verontschuldigd en ze hebben me mijn geld teruggegeven, maar een uitleg heb ik nooit gekregen. Dat vind ik niet normaal en ik wil weten van waar die mieren komen. Als ik een haar had gevonden, zou ik er geen drama van gemaakt hebben omdat zoiets kan gebeuren. Maar mieren, dat is walgelijk!”, zegt Dalila, van wie de moeder klacht heeft ingediend bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Hoe de mieren in het eten van Dalila terechtgekomen zijn, is nog steeds niet duidelijk. “Quick betreurt dit incident en wil zich verontschuldigen tegenover de klant. Quick hecht veel belang aan de kwaliteit van de producten. We zijn op de hoogte van dit incident en we hebben een onderzoek gestart om de oorzaak te achterhalen”, zegt woordvoerster Katrien Van Vracem aan La Dernière Heure.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen