Photo News
Volledig scherm
© Photo News

GOUD! Belgian Tornados Europees kampioen indoor na duel met Spanje - Eykens vierde op 800m - Cheetahs vijfde in hun finale

EK atletiekOp het EK indoor in Glasgow stonden er voor de Belgen vanavond flink wat finales op het programma. De grootste prestatie kwam van de Belgian Tornados met goud op de 4x400 meter. Renée Eykens liep op de 800m naar een vierde plaats, terwijl de Belgian Cheetahs vijfde werden op hun 4x400 meter. In de zevenkamp sloot Thomas Van der Plaetsen zijn EK af met een zesde plaats in de eindstand.

16 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Pedro, een Europees kampioenschap is er om de beste van Europa aan te duiden. Simpel ! Wil je geen gooi doen ? Met minder dan 45 sec. Maak je een kans. Ik zou zeggen,: doe een poging. Geraak je onder de anderhalve minuut op die 400m ? Beter dan de Borlées ? Uitgesloten !
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Ooit een 400m gelopen in competitie Pedro ?
  • wil baken

    5 jaar geleden
    Extreme niche sport....en dan nog nooit een WK of olympische medaille....maar ze hebben natuurlijk gelijk, leuker dan werken ! er zijn ambtenaren die minder hebben en minder mogen reizen.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Top alweer!
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    @Willem Kempenaers. Je hebt een punt, maar onze Vlaamse sporters kwelen allemaal graag Frans ipv hun taal te eren. Toen De Bruyne op het Brussels balkon stond, konden zijn eigen Drongenaars hem niet verstaan, ik vind dit een schande.