.
Volledig scherm
. © Getty Images

Ex-professor KU Leuven vrijgesproken voor aanranding tienermeisjes, moeder gaat door het lint in rechtbank

Voormalig KU Leuven-professor S.C. (52) is voor het hof van beroep in Brussel vrijgesproken voor de aanranding van drie tienermeisjes, vriendinnetjes van zijn dochter. Hij werd twee jaar geleden nog veroordeeld tot 10 maanden cel met uitstel in de rechtbank in Leuven, maar ging in beroep.

60 reacties

  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    De elite dekt elkaar weer in.
  • Frances De Meulder

    5 jaar geleden
    Ik snap het helemaal niet. Wie zou zich gerust voelen als je hoort dat , nadat je dochtertje van 11 is gaan logeren bij een vriendinnetje, de 52 jarige papa mee in bed wou slapen met de jonge meisjes. Sorry, maar ik ken geen normale man die niet inziet dat dit een brug te ver is en dat je dit gewoon NIET doet. Onschuld? ik geloof er niks van.
  • Rudy Verwilt

    5 jaar geleden
    Dit is weer een sterk staaltje klasse justitie, er word wel meer gezegd dat in dit wereldje een heel pedofiel netwerk huist. Illuminatie netwerken bevinden zich wel degelijk ook in Belgie, uitwisselen van kinderen en kinderoffers het is een publiek geheim. Waarom vind men sommige kinderen gewoonweg nooit meer terug...er lopen nog "Dutroux's" rond in de hoogste kringen van Belgie.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    En altijd weer die kritiek op justitie en advokaten. Het is enkel en enkel de taak van hert grecht, om een wetsovertreding te beoordelen en er een sanctie op te laten volgen, indien nodig. Geen enkerle rechtszaak los alle problemen buiten die wetsovertreding nooit op. Wat is gerechtigheid? Moeilijke vraag, waarop het gerecht onmogelijk kan op antwoorden. Enkel de strafmaat, indien nodig, is voor het gerecht van belang.
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Die man zijn carriere is wel kapot gemaakt en dan zijn er hier nog een paar toogleuteraars die er een schepje bovenop willen doen. En die rechters doen echt niet aan klassejustitie, maar hebben een beter inzicht in die kwestie dan diegenen die hem hier willen veroordelen "omdat het in de gazet stond".