Verhofstadt: “De brexit wordt gebruikt om elkaar te beschieten. Zo kom je er moeilijk uit.”
Volledig scherm
PREMIUM
Verhofstadt: “De brexit wordt gebruikt om elkaar te beschieten. Zo kom je er moeilijk uit.” © BELGA

Guy Verhofstadt: “Europa is in gevaar”

Een hoge Britse delegatie werkt in Brussel aan een aanpassing van de brexitdeal. Maar de gesprekken met de EU zitten muurvast. Guy Verhofstadt, de brexitcoördinator van het Europees Parlement, stelt dat ons continent in gevaar is.

46 reacties

  • Paul Vanmaldeghem

    5 jaar geleden
    Met dank aan jezelf Guy! Mochten jullie wat meer luisteren naar de burgers en wat minder eigenzinnig zijn, dan was er geen probleem. Maar net jullie zijn een essentieel onderdeel van het probleem.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Jij bent zelf mee verantwoordelijk voor wat er nu op ons afkomt. Europa heeft nooit gewerkt en zal nooit werken. Niet zolang dezelfde mensen aanblijven. Alles maar door onze strot blijven rammen tot we slikken genoeg is genoeg. Weg met Europa.
  • Fred Fred

    5 jaar geleden
    Al die roepers hier voor het einde van de EU, voor het sluiten van de grenzen, jullie zijn wschl de eerste om te roepen dat het te lang duurt aan de grenzen, dat je schuiven vol liggen met vreemd geld, dat je er economisch op achteruit gaat ... Dit is het geblaat à la Trump stemmers. Nostalgie naar vroeger dat nooit beter was dan wat we vandaag hebben, maar ja, wat verwacht je ook van het niveau op dit forum.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Kurt in de verenigde staten is er in elke staat ook niet de zelfde regeling qua belasting of andere zaken. Dus waarom zou dqt hier moeten.
  • Kurt Biebuyck

    5 jaar geleden
    Laat me niet lachen EUROPA!!!!. waarom noemt men dit europa, als je in het ene land buiten het andere vb 250€ per maand meer pensioen hebt voor correct dezelfste loopbaan!!!!! Is dit dan europa???