Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Rookmelders: binnenkort overal verplicht

De regelgeving rond rookmelders wordt steeds strenger. Wettelijk is er binnenkort geen enkel excuus meer om geen rookmelders te installeren. Wie verstandig en vooruitziend is, maakt er nu werk van.

10 reacties

  • Geert Voets

    5 jaar geleden
    Amai wat een negatieve reacties! Jullie hebben het duidelijk niet begrepen. Een rookmelder is er in eerste plaats om een slapende bewoner te wekken in geval van brand. Ruiken doe je niet in je slaap, horen wel. Wie verstandig is heeft al jaren een rookmelder in huis. Kostprijs 20 euro per stuk en als je de juiste koopt ben je 10 jaar gesteld. Dus 2 euro per jaar om je leven te redden.
  • joris janssen

    5 jaar geleden
    Verplicht? Wat denken die heren wel.gaan ze nu ook al zeggen wat wij in onze eigen huizen moete doen en laate??? Bolt het toch af man!!!
  • francis vanoverschelde

    5 jaar geleden
    Dikke zever . De huurders vijzen het terug af of nemen de batterij uit . Omdat dit ding stoort als je rookt of kookt . Zelfde met verluchting naar buiten . Plakken ze dicht voor de tocht
  • Ronald Van Ee

    5 jaar geleden
    verplichtingen en noch eens verplichtingen en van waar komt het ? van dat fijn één gemaakt Europa !!!
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    wat zijn ze toch inventief om de burgers op kosten te jagen!!!