© AP

Arjen Robben valt opnieuw weg bij Bayern München

De vreugde over de terugkeer van Arjen Robben bij Bayern München is van korte duur. Een dag nadat de Nederlandse oud-international de groepstraining had hervat, is hij toch weer geblesseerd uitgevallen. Robben heeft last van een pijnlijke kuit, zei trainer Niko Kovac donderdag.

De blessure lijkt niet heel ernstig. “Maar het is uitgesloten dat Arjen mee kan spelen”, aldus Kovac over de komende thuiswedstrijden tegen VfL Wolfsburg (zaterdag voor de competitie) en Liverpool (woensdag in de achtste finales van de Champions League).

Robben (35) staat al sinds eind november aan de kant met een bovenbeenblessure. Begin februari sloot Robben ook al even aan bij de selectie van de Duitse kampioen, maar dat was van korte duur. Robben bleef last hebben.

Kovac ging donderdag ook nog even in op het feit dat de Bayern-spelers Mats Hummels, Jérôme Boateng en Thomas Müller door bondscoach Joachim Löw niet meer worden opgeroepen voor het Duitse elftal. “Om als 29- en 30-jarigen te worden weggezet als oud vuil, klopt in mijn ogen niet.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer