Meisje (11) aangereden in Wervik, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

© Google Maps

De politiezone Arro Ieper vraagt om uit te kijken naar een grijze Ford Fiesta met een beschadigd mistlicht rechts vooraan en een beschadigde rechterspiegel. De bestuurster van de wagen reed in Wervik een 11-jarig meisje van de fiets en vluchtte weg.

ptb, jdb

Het ongeval gebeurde tussen 14.45 uur en 15 uur ter hoogte van de school in Kruisekestraat in Wervik, zegt de politie in een post op haar facebookpagina.

Het slachtoffertje, volgens de politie een meisje van 11, was met een groep leerlingen op weg van haar school naar een sportactiviteit. Toen ze op het zebrapad overstak, werd ze aangereden. Maar de vrouwelijke bestuurster bekommerde zich niet om haar slachtoffer, maar reed weg. Een beetje verderop stopte ze wel om de schade aan haar voertuig op te meten, waarna ze instapte en haar weg vervolgde richting N58.

Het meisje werd na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is ondertussen stabiel, ze verkeert niet in levensgevaar.

De aanrijdster is nog niet gevonden. De politie vraagt iedereen die extra info heeft om dat te melden op het telefoonnummer 057-230.500.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen