Laura en Roger
Volledig scherm
Laura en Roger © VIJF

‘Temptation Island’-deelnemer Roger legt uit waarom hij zoveel slaapt: “Ik kan dat goed”

TVPresentatrice Annelien Coorevits had het voor de start van ‘Temptation Island’ al gezegd: “Het wordt een atypisch seizoen met veel intriges, maar vooral veel drama.” En atypisch is de ‘ultieme relatietest’ deze keer zeker. Niet alleen vanwege het - voorlopige - gebrek aan bedrog, maar ook dankzij Roger. Hij lijkt z’n tijd op ‘Temptation Island’ vooral slapend door te brengen. En daar wilde de Nederlandse realityster Michella Kox (39) wel eens het fijne van weten. “Ben je ziek of zoiets?”, stuurde ze naar hem.

4 reacties

  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    IN deze wereld is er echt nood aan professionele slapers. Wie weet kun je daar zelfs miljonair van worden ! Indrukwekkend.
  • David Buytaert

    5 jaar geleden
    Ja is niet normaal je kan toch gewoon naar vrouw kijken dat is nog niet vreemd gaan ze er zitten veel van die jaloers gasten daar moet je daar laten doen
  • Bart Daems

    5 jaar geleden
    13u per dag slapen? Als hij daarnaast nog 8u per dag werkt, heeft hij nog 3u/dag over.
  • Donald Borremans

    5 jaar geleden
    Flauw seizoen als je ziet hoe die (bijna) allemaal de temptation ontvluchten !
  1. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”
  2. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”