28-jarige man overleden in Brugge nadat hij met wagen in Damse Vaart rijdt

© tlg

Een 28-jarige man is vrijdagavond overleden na een zwaar ongeval nabij de Dampoort in Brugge, een Bruggeling reed er met zijn wagen in de Damse Vaart. Dat bevestigt het parket van Brugge. Duikers van de politie haalden hem nog uit zijn wagen, maar alle hulp kwam te laat.

jvh, jve

De 28-jarige bestuurder verloor omstreeks middernacht de controle over zijn voertuig, ramde verschillende verkeersborden, reed door de vangrail langs de Damse Vaart, en belandde in het water. De hulpdiensten kwamen meteen massaal ter plaatse.

Duikers van de brandweer konden de man met de nodige moeite uit zijn wagen halen, maar alle hulp kwam te laat: het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De politie tast nog in het duister over waarom de man de controle over het stuur verloor. Het was ook lang onduidelijk of er nog andere personen in het voertuig zaten, maar dat bleek niet het geval. Het parket bevestigt ook dat er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren. Een verkeersdeskundige komt ter plaatse om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

LEES OOK. 35-jarige man sterft na frontale botsing in Duffel

© tlg

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen