Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Uitgelekte memo onthult onvertelde reden waarom FBI geen bewijs vond tegen Michael Jackson

CelebritiesDecennia geleden werd Michael Jackson al beschuldigd van seksueel misbruik. Midden jaren 80 opende de FBI een onderzoek om uit te zoeken of de King of Pop twee Mexicaanse jongens heeft misbruikt, maar de zaak werd al snel weer geklasseerd wegens gebrek aan bewijzen. Een opgedoken memo van de Amerikaanse federale politiedienst zou nu onthullen hoe dat kon gebeuren, schrijft The Sun.

30 reacties

  • Pieter Vandewoestyne

    5 jaar geleden
    De grootste artiest en weldoener die de wereld ooit gekend heeft wordt nu afgeschilderd door de media als een pedofiel. Ronduit schandalig!
  • Ramses Temmerman

    5 jaar geleden
    Adri, je vind foto's van Michael Jackson op internet waarop zijn huidziekte vilitigo met pigment verandering duidelijk zichtbaar is. Er werd telkens veel make-up gebruikt om dit tijdens optredens en videoclips te verbergen.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Toch niet,beste Adri.Kwam uit zijn eigen mond tijdens een zeldzaam interview dat hij gaf....
  • Filip Verhaegen

    5 jaar geleden
    Marc Camp. Er staat niet "anoniem", maar "vertrouwelijk". De namen zijn wel degelijk gekend maar ze worden niet openbaar gemaakt. Dat is toch wel totaal iets anders dan wat jij zegt of allusie op maakt.
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Ik heb de 4h durende documentaire ook gezien, een groot deel gaat voornamelijk over de luxe en weelde waarin die jongens, maar vooral die ouders terecht kwamen. Daar komt dan abrupt een einde aan, lees de sponsor hield ermee op. De waarheid een beetje manipuleren en er kan gecasht worden, het is tenslotte Amerika.