Photo News
Volledig scherm
© Photo News

World Wide Web Day: deze sterren hadden geen carrière zonder het internet

ShowbizzOp 1 augustus viert de wereld World Wide Web Day, waarbij we stilstaan bij alles wat het internet te bieden heeft. Heel wat sterren hebben hun carrière aan de uitvinding te danken. Zonder de opmars van het internet waren deze grote namen misschien nooit ontdekt. Wij zetten er vijf op een rijtje. 

3 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    De millenials hebben in grote getale hun job te danken aan Internet. De blik verruimend zonder op café te gaan.
  • Lindsy houtmeyers

    5 jaar geleden
    En zo zijn er veel die ni eens echt iets kunne en miljoene verdiene... Sinds de opkomst van internet is 90%van de bevolking ontspoord!
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Enzo Knol, je breekt je arm op Youtube en vier jaar later koop je een Panamera om hem kort nadien te verkopen voor een Jeep van 240k euro. Een wagen waar een 'gewone' mens alleen maar kan van dromen. De wereld waar internetberoemdheden, in mum van tijd, miljonair of miljardair worden.
  1. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Play
    Showbizz

    Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”