Theresa May.
Volledig scherm
Theresa May. © AP

391 stemmen tegen brexitakkoord: May moet alweer afdruipen

BrexitHet Britse parlement heeft met een meerderheid van 391 tegen 242 stemmen het brexitakkoord met de Europese Unie afgewezen. De tweede verwerping in twee maanden tijd vormt een nieuwe klap voor Theresa May. De premier laat haar parlementsleden morgen stemmen over de vraag of ze op 29 maart dan zonder akkoord uit de Europese Unie willen stappen. 

31 reacties

  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Het enige dat de EU wil is May boycotten. Deze vrouw bedreigt het voortbestaan van haar ondemocratische bestaan, en het schandelijk hoge inkomen van haar zetelzitters. May probeert te doen wat een meerderheid van de Britten wilden. De Belgen kunnen zelfs niet dromen van een referendum. Ik bewonder May. Ze heeft bewezen wat een sterke vrouw ze is. Geen man wil haar plaats innemen. De mannen die haar het leven zuur maken bewijzen maar één ding; dat ze grote lafbekken zijn.
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Het volk heeft gestemd, politiekers vechten onder elkaar, GB wordt een economisch oorlogsgebied. De zorg gaat bergaf, voorraden slinken, invoer wordt duur, grens wordt lange collonen camions, bedrijven verlaten GB. Het volk is niet belangrijk.
  • Johnny L Verhoeven

    5 jaar geleden
    @Ben Strubbe, je slaat de nagel op de kop het VK moet uit de unie. Zolang ze er in zitten zullen ze blijven saboteren.
  • karel daneels

    5 jaar geleden
    dit zijn de gevolgen wanneer je de mensen voorliegt en bedriegt .wat er nadien komt zullen we wel zien en kan je niet voorspellen enkel vermoeden.
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    De EU is een dictatuur die iedereen in de pas dwingt. De Britse bevolking heeft dat begrepen. De EU zal het niet toelaten. De elite wilt iedereen onder hun duim.