Michael Jackson kocht trouwringen met een kleine jongen.
Volledig scherm
Michael Jackson kocht trouwringen met een kleine jongen. © YouTube/Getty

Michael Jackson shopte wel trouwringen samen met kind, zo blijkt uit beveiligingsbeelden: “Hij noemde ons een getrouwd koppel”

CelebritiesIn de documentaire ‘Leaving Neverland’ beweerde James Safechuck dat Michael Jackson samen met hem trouwringen ging kopen toen hij nog een kind was. Jackson zou een soort trouwceremonie tussen hen hebben georganiseerd, iets dat Michaels entourage altijd ontkende.

16 reacties

  • Nilda Da Moura

    5 jaar geleden
    Dat Michael een ring heeft gekocht in die winkel en een kind mee heeft genomen. Wil niet zeggen dar die ring voor dat kind was. Verder zit "leaving Neverland" vol leugens. De al bekende leugens zijn van de zogenaamde documentaire afgeknipt Voor de volgende uitzeding. Er is maar 3 uur en 15 minuten over gebleven van die 4 uur. Wade en James zijn al bewezen leugenaars. Ze hebben al 4 keer de rechtszaak tegen Michael's estate verloren. Ze hadden 4 keer verschillende verhalen ect...
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Als je de docu hebt gezien en gelooft,ben je een grote naïeveling...
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Er zal waarschijnlijk wel van alles gebeurt zijn tussen Jackson en sommige Kinderen want het aantal klachten is toch wel significant ?! Wat mij vooral stoort is dat de Ouders van deze klagers en de klagers zelf Nooit iets gedaan hebben hier tegen Zolang ze Veel Geld van Jackson kregen , zelfs op de Rechtzaak tegen hem Pleegden ze dan Meineed ? Nu 10j na zijn Dood willen ze op deze manier nog snel Geld verdienen want wat brengt Deze beschuldigingen Nu nog Op ??
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Vind dit alles zo erg voor de kinderen van Michael,waar ik verleden week nog mijn twijfels had begin ik nu te geloven dat die twee mannen aandacht zoekers zijn.waarom zijn die niet naar hun moeder gegaan die in de kamer naast die van hen en Michael verbleef toen hij met zijn spelletjes is begonnen.
  • Carmen Hectors

    5 jaar geleden
    Als ge de documentaire hebt gezien en die mannen niet gelooft, heb je oogkleppen op