Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Twee doden nadat wagen bij politieachtervolging in het kanaal rijdt

In Hautrage, een deelgemeente van de Henegouwse stad Saint-Ghislain, zijn twee mensen om het leven gekomen nadat ze met hun auto in het kanaal waren beland. Ze werden achtervolgd door de politie, zo meldt het parket van Bergen.

14 reacties

  • Kurt Vanhaverbeke

    5 jaar geleden
    Waarom stoppen voor de flikken als je niks misdaan hebt? Je kan het ook zo bekijken.
  • Tristan Van isolde

    5 jaar geleden
    Zal weer de schuld van de politie zijn zeker? Misdadigers worden slachtoffers. Misschien moeten ze nog wat meer gepamperd en beschermd worden. Pro deo advocaat en schadevergoeding op onze kosten. En dan de politie met de vinger wijzen mr. Verbruggen !!!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Stefaan Vanswijgenhoven,je hebt het duidelijk niet begrepen,ja ze kunnen stop-pen ,maar ga ervan uit dat 3 jongeren waren en eentje teveel gedronken en angst om betrapt te worden heeft ze misschien op de vlucht geslagen.Nu er is nog steeds een regel die zegt dat je zowel personen (achtervolgde wagen) personen in omtrek, evenals politie niet de situatie mag ontstaan dat men personen in gevaar brengt en is de vraag of de actie wel echt nodig was,men had het ook anders kunnen doen zonder doden.
  • Rob Antonis

    5 jaar geleden
    Ja, Jan Verbruggen. Dat kan anders he! Niet meer achtervolgen zal beter zijn zeker?
  • Walter Decock

    5 jaar geleden
    Als je niets verkeerd doet heb je geen schrik van controle. Je kiest dus zelf om onverantwoorde risico's te nemen. De politie doet haar werk, daar betalen we ze voor. Ik heb daar alle begrip voor.