Sea Shepherd
Volledig scherm
© Sea Shepherd

Schokkende campagne met stikkende zeedieren wijst op gevaar van plastic in oceanen

Dieren“Het plastic dat u één keer gebruikt, kwelt onze oceanen voor altijd”: dat is de slogan van een nieuwe en schokkende campagne van de Sea Shepherd Conservation Society, een internationale vzw die opkomt voor het leven in zee. Op de campagnebeelden zijn een zeehond en een zeeschildpad te zien die aan het stikken zijn in een plastic zak. Sea Shepherd wil op deze manier aandacht vragen voor de verwoestende impact die plastic heeft op onze oceanen.

3 reacties

  • Foexie

    5 jaar geleden
    Het is uitstekend om daar over te protesteren en berichten maar ipv zoveel geld weg te gooien voor een campagne die wss niets uithaald zouden ze beter dat geld gebuiken om mensen in te huren de rotzooi op te ruimen of op te vissen.
  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Ik kom regelmatig op de Filipijnen, het lig daar vol met plastiek, de straten, de beken en rivieren puilen er van uit, ze hebben daar gewoon geen plicht besef, triest om aan te zien
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Bij deze discussies val ik telkens van mijn stoel mag ik u er op wijzen dat tv één nog niet zolang geleden een reportage uitzond van de BBC van Stacey Dooley zij toonde de ware vervuilers de landen in Azië waar rivieren van plastiek zich naar de oceaan begeven alles word daar letterlijk in de rivier gegooid hier kunnen wij niet tegenop !