De politiehond kwam ter plaatse met een explosievenhond.
Volledig scherm
De politiehond kwam ter plaatse met een explosievenhond. © MDR

Opnieuw drie wagens uitgebrand in Antwerpen: “Voorlopig geen link met drugsmilieu”

Opnieuw drie uitgebrande wagens in Antwerpen. De link met het geweld van de afgelopen weken in het drugsmilieu is snel gelegd, maar voorlopig zijn er geen sporen van kwaad opzet en de speurders zien geen connectie met de vorige incidenten. De drie wagens die zaterdagnacht in Hoboken in vlammen opgingen, zijn mogelijk het gevolg van een technisch defect.

13 reacties

  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Indien de groene Volkswagen gaan branden is kan hij nooit die andere wagens hebben aangestoken . Ik heb mijn leven lang aan auto's gewerkt ,heb ze afgebroken en zijn er ook in brand gevlogen .Ik merk dat de branden onder de motorkap zijn ontstaan en het zou kunnen wanneer een auto pas stilgelegd werd na een rit waardoor de afkoel ventilator aansloeg en in kortsluiting ging .Mogelijk ,maar kan nooit die andere aangestoken hebben .
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Ineens beginnen auto's te branden in Antwerpen.Wat gaan ze ons nogal wijsmaken.De politici is er ferm gerust in gekomen en nemen het voortaan voor alledaagse kost.
  • Cor Vermonden

    5 jaar geleden
    Voor De Wever dagelijkse kost aan het worden en dus gewoontedrang om er niets aan te doen.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Men mag nog duizend patrouilles op pad sturen. Het lijkt wel een soort hype geworden. Nu nog wat copy cat gedrag erbij...
  • Christophe Jensen

    5 jaar geleden
    Yes meer geld veiligheid
  1. Marc Coucke lanceert energiecontract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoopste? Wij deden de vergelijking
    PREMIUM
    32

    Marc Coucke lanceert energiecon­tract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoop­ste? Wij deden de vergelij­king

    EnergyVision, de energieleverancier waarin ook Marc Coucke investeert, lanceert als eerste in Vlaanderen een energiecontract waarbij de stroomprijs gedurende tien jaar vastligt. Voor de zonnestroom van de panelen die het bedrijf gratis op jouw dak legt, betaal je zelfs 30 jaar hetzelfde “extreem lage tarief”. “Uniek ter wereld”, aldus CEO Maarten Michielssens. Een gezin zou zo tot 300 euro per jaar besparen. Hoe werkt het? Voor wie is het interessant of voor wie juist niet? En wat als je eerder wilt opzeggen? We vragen het aan Mijnenergie.be en aan Testaankoop.
  2. “Media-aandacht ten koste van de leerlingen”: schooldirectie not amused na rel rond Vlaamse Leeuw
    Play
    UPDATE
    159

    “Me­dia-aan­dacht ten koste van de leerlingen”: schooldi­rec­tie not amused na rel rond Vlaamse Leeuw

    Er is commotie ontstaan op de middelbare school VIA Tienen nadat een leerkracht een Vlaamse vlag van een leerling in beslag had genomen tijdens de diversiteitsdag. “Het was volgens hem te provocerend”, getuigt Bassem Khalil (17) bij HLN. Op sociale media gaat de vlaggenrel rond als een lopend vuurtje, maar daar is de schooldirectie niet mee opgezet. “We betreuren het dat deze situatie is omgezet in een politiek spektakel.”
    Tienen