Tottenham Hotspur FC
Volledig scherm
© Tottenham Hotspur FC

Een ‘muur van geluid’, een NFL-veld eronder en tot 10.000 pintjes per minuut via ingenieus tapsysteem: nieuw stadion Tottenham (eindelijk) open

Hoogdag in de geschiedenis van Tottenham Hotspur. Met een testevent opent het nieuwe stadion, door ingenieurs bestempeld als ‘het mooiste van Europa’. Kostprijs: 1,16 miljard euro. Capaciteit: 62.062. Als alles goed gaat, wordt Tottenham - Crystal Palace op woensdag 3 april de eerste officiële match.

15 reacties

  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Awel Tim Baerts en Rik Cappelle , ik geef jullie beiden gelijk . Maar , waarom een nationaal stadion ? Orange heeft ook geen nationaal stadion ! Maar toch spelen zij altijd in een mooi modern stadion , en alst moet ook voor 50 a 60 duizend mensen . Dat ze het KB stadion afbreken en die grond aan RSCA verkopen , en laat die er een nieuw op bouwen . Dan ook nog Club een nieuw en we zijn vertrokken . Nadien volgt mischien Standard nog , en Genk heeft ook al plannen voor een nieuw over 10j !
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Awel Tim ik hoop het voor de supporters dat zij ook een nieuw en eigen stadion mogen bouwen maar niet op de schijnheilige manier zoals het eerst voorzien was. Dat men ploegen die daar de middelen voorhanden heeft laat bouwen en dat ze dat gedrocht in Brussel tot de laatste steen afbreken en ook een nieuw nationaal stadion die naam waardig bouwen.
  • tim baerts

    5 jaar geleden
    De rode duivels moeten in het nieuwe gerenoveerde stadion gaan spelen . het koning Boudewijn stadion . De nationale ploeg hoort een eigen stadion te krijgen in Brussel .en Anderlecht gaat ook een nieuw stadion bouwen 45.000 plaatsen .daar zorgt Marc Coucke wel voor !
  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Hopelijk (mag) Club Brugge binnenkort ook zo een nieuw stadion bouwen (wel wat kleiner = 40000 plaatsen) . Dan kunnen de duivels daar gaan spelen ipv in dat onding wat men nu in BXL wil gaan verwezelijken !! En dit gezegd door een KRC Genk fan .
  • Tom Van den eynde

    5 jaar geleden
    bijna zoals Sclessin…