Up!Network NL
Volledig scherm
© Up!Network NL

Vrouw (21) aangehouden voor bedreigen Baudet tijdens betoging: “Als je Thierry dood wil schieten, zeg dan paf”

De politie heeft een vrouw (21) uit Nijmegen opgepakt naar aanleiding van een anti-racismedemonstratie van afgelopen zaterdag in Amsterdam. Tijdens de demonstratie werden bedreigingen geuit aan het adres van Thierry Baudet, de politicus die vorige week met zijn rechts-populistische Forum voor Democratie de grote winnaar werd van de provincieraadsverkiezingen.

8 reacties

  • Otto-Jan Rongewaard

    5 jaar geleden
    De uitspraak is geen bedreiging omdat ze voorwaardelijk geformuleerd is. Dat kan je niet zeggen van een uitspraak van partijgenote Annabel Nanninga. Zij dreigt met vergassen van Joden, maar dat kan in het koninkrijk Nederland.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Het extremisme bij de betogers "aan de goeie kant van de geschiedenis" is blijkbaar een stuk groter dan bij degenen waartegen ze betogen...niet voor de eerste keer trouwens.
  • Senne Vadegu

    5 jaar geleden
    wim rooyakkers Daarom dat dit ook uiterst gevoelig ligt bij de noorderburen.(Alle rechtse politiekers moeten met beveiliging rondlopen, zou Jesse Klaver ook met politiebegeleiding rondlopen daarginds in het Noorden? ) Linkse gekkies deugen niet en hebben ook nauwelijks tot geen normbesef en respect voor andermans meningen.
  • Rudy De bakker

    5 jaar geleden
    Amaai, das precies weer een nette zenne !! Zo zot als een achterdeur.
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    We leven in een wereld van bedreigen als sommige hun zin niet krijgen,wat is dan nog democratie als iemand gekozen word?eerder werd al Pim Fortuyn vermoord door iemand die andere gedachten had ,dan de meerderheid van Nederland.