© Jobat.be

Speeddaten met meer dan 50 Limburgse topwerkgevers

Jobbeurs Limburg vindt dit jaar plaats op donderdag 4 april in C-Mine Genk. Deze vijfde editie belooft alweer een groot succes te worden, met tal van interessante standhouders uit diverse sectoren.

(vva)

Verkopers, administratieve duizendpoten, ingenieurs, marketing- en communicatiespecialisten, technici, IT-profielen, accountants, verpleegkundigen, schoonmaakpersoneel,…. Het functieaanbod is opnieuw erg uiteenlopend. Ben je dus actief op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in je eigen regio, of twijfel je nog maar ben je benieuwd wat de jobmarkt op dit moment te bieden heeft? Dan is een bezoekje vast en zeker ook voor jou de moeite waard.

Norbord, Hyundai Construction Equipment, Melotte, Rajapack, ArcelorMittal, Familiehulp, Stad Hasselt en het Jessa Ziekenhuis zijn slechts enkele van de gekende namen die reeds hun deelname bevestigden en op 4 april op zoek gaan naar nieuwe medewerkers.

Bezoekers van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn van harte welkom van 14u tot 19u. We raden wel aan om je in te schrijven om wachtrijen aan de ingang te vermijden. Bovendien kan je heel eenvoudig met de code op je e-ticket je cv op Mijn Jobat delen met alle standhouders op de beurs.

Waarom solliciteren op een jobbeurs i.p.v. gewoon online achter je computer?

In deze digitale tijden is het uiteraard gemakkelijk om online jobaanbiedingen te vergelijken en via e-mail te solliciteren. Weet echter dat je met een bezoek aan een jobbeurs nog net dat extra streepje voor hebt om die droomjob in de wacht te slepen. Je kan immers in één dag tijd persoonlijk kennismaken en netwerken met HR-verantwoordelijken van verschillende bedrijven en toelichting geven bij je cv. Zo kan je je eventuele minpunten goedpraten en je pluspunten extra in de verf zetten. Bovendien krijg je door te praten met mensen die al voor het bedrijf werken een beter beeld van de bedrijfscultuur en of jij hierin zou passen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer