Kim (37) verongelukt na val over betonnen bol: “Ik ging haar ten huwelijk vragen”

© Google Street View/Facebook

Iedereen kent ze wel: de betonnen afscheidingen tussen de wandelpromenade op de zeedijk en de rijweg voor auto’s. Kim Desmedt (37) uit Knokke botste vrijdagavond met haar bromfiets tegen zo’n betonnen bol op de dijk van Heist. Een dag later overleed ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen, dat schrijft Het Laatste Nieuws.

jva

Vrijdagavond reed Kim met haar bromfiets over de Zeedijk in Heist. Ze kwam van haar werk in Zeebrugge, waar ze nog een receptie had bijgewoond, naar haar huis in Knokke. “Ter hoogte van de Parklaan bleef ze hangen aan een van de drie betonnen halve bollen. Die dienen om geen autoverkeer toe te laten op de zeedijk. Wellicht heeft de vrouw de uitsteeksels niet gezien”, verduidelijkt commissaris Frederic Neirync van de lokale politie.

“Ze had nog lang niet mogen sterven”

Een jammerlijk ongeval, maar ook een hevige klap. Kim liep zware verwondingen op en overleed een dag later in het ziekenhuis. Haar vriend Givovanni Bazzi blijft verweesd achter. “We waren al zeven jaar samen en ik had plannen om haar ten huwelijk te vragen, ik wist alleen nog niet wanneer.”

Het koppel had geen kinderen, maar Kim was wel heel geliefd bij familie en vrienden. “Het is voor haar stralende glimlach dat ik ben gevallen. Ze stond altijd klaar om anderen op te beuren, en ze trok altijd op met haar vrienden”, klinkt het bij Giovanni. “Mijn dochter had een groot hart en stond heel positief in het leven”, bevestigt haar vader Norbert Desmedt. “Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd, ze had nog lang niet mogen sterven”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen