Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Dirk Laenen

Tweede geval van agressie op buschauffeur in Antwerpen: busverkeer hele tijd zwaar verstoord

De spontane vakbondsacties bij De Lijn na twee gevallen van agressie in Antwerpen lopen op hun einde. Dat laat de openbaarvervoermaatschappij weten. Morgen zullen alle bussen weer normaal rijden.

31 reacties

  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Het is al jaren een oud zeer net daarom plaatste men camera's op bus en tram want voor deze periode vielen er letterlijk doden vele debatten werden er aan gewijd maar concreet veranderde er niet veel nog steeds durft men niet correct op te treden omdat de wetgeving ons nu eenmaal in een hoek heeft gezet en dit word ten volle uitgebuit en net hierdoor worden mensen kwader en kwader door hun machteloosheid !
  • Frans Van Hoyweghen

    5 jaar geleden
    Vroeger in de jaren 50/60 reden wij allemaal met tram of bus, nooit heb ik zo iets meegemaakt.
  • Andy Boudry

    5 jaar geleden
    Ik blijf mooi met de auto naar het werk gaan . Veel uitschot neemt tram , trein en bus . Ik viseer daarmee niet iedereen he .
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Geef die chauffeurs iets om zich lichamelijk te verdedigen. Want als je op de politie moet wachten? Dat duurt steeds veel te lang.
  • Jos C.

    5 jaar geleden
    Als ge ziet dat onze politici elkaar met alle mogelijke middelen bekampen en uitmaken voor rotte vis (en soms erger) dan is het toch niet verwonderlijk dat de maatschappij naar de verdoemenis gaat. Een voorbeeldfunctie hebben is blijkbaar alleen voor anderen, niet voor hen!