Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck. © EPA

Vanhaezebrouck kreeg 630.000 à 780.000 euro ontslagvergoeding van Anderlecht

16 reacties

  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Lonen van voetballers, trainers en wat daar allemaal nog omheen "hangt" drastisch verlagen is de enigste optie. Ook en last but not least de functie van makelaar strict reguleren. Gemakkelijk gezegd maar hoe ga je dat doen N situatie recht zetten die al zo lang door en door verrot is op alle gebied ? Dat Bosman arrest zou ook omkeerbaar moeten zijn want dat is de grootste oorzaak van alle ellende.
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Je kan zeggen wat je wil.. maar is een overeenkomst tussen club en speler/trainer. Verder kan je je natuurlijk afvragen.. veel te veel.. te hoog. Wil er 1 minister eens voor profcontracten dit gelijkstellen aan een gewoon arbeidscontract, waardoor iedereen dezelfde plichten.. lees belastingen moet betalen. Of steken ze weer hun kop in het zand. Idem die voetballers die in het zwart.. in ochotte 1e prov bvb meer dan 1000 euro verdienen. Waanzin!
  • Marnix laureyns

    5 jaar geleden
    En dit allemaal omdat hij er niets verwezenlijkt geeft!
  • Rony Bekaert

    5 jaar geleden
    Het uiteindelijke bedrag is lager dan door de kenners op voorhand medegedeeld ! 2 mogelijkheden , 1 de kenners hebben maar wat uit hun nek geklest , 2 in het kader van operatie propere handen hebben ze het zwarte gedeelte maar laten vallen in onderling overleg .......
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    En voor wat te doen in feite ......? Voetbal is business en money eh