Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Bij Genk kloppen ze zich op de borst: “We zijn sterker zónder Pozuelo”

Racing GenkImpressionant, Racing Genk. De competitieleider is met een statement aan de play-offs begonnen. “De druk ligt bij de concurrenten.”

5 reacties

  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    How how Freddy Madou , niemand trapt hier na ! Mischien wel wat kort door de bocht . Maar tis wel zo , nu er eindelijk duidelijkheid is (Pozo is weg) , is het wel zo dat ik zie dat sommige spelers meer bevrijd spelen . Die hele (te lang geduurde) saga heeft de ploeg geen goed gedaan ! En wat Maehle daar zegt , daar schuild wel enige waarheid in , nu kan er direkter worden gespeeld , en niet meer zo dikwijls eerst via Pozo !!!
  • Janssens Paul

    5 jaar geleden
    Ik ben eens benieuwd dat Clement en zijn troepen met evenveel drive gaan spelen tegen Brugge? Clement bevindt zich in een zeer comfortabele positie, als Genk kampioen speelt dan blijft hij, als Brugge kampioen speelt dan wordt hij daar trainer.. altijd prijs!! Ik ben zeer benieuwd naar de matchen van Genk tegen Brugge. In de competitie had Genk in zijn laatste match tegen FCB ook 'toevallig' een off-day en begon Clement allerhande eigenaardige systeemwissels door te voeren??
  • patrick de keersmaecker

    5 jaar geleden
    Iedereen gaat geen cadeaugoals zoals Anderlecht gevrn
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Pozo is weg en de groep is bevrijd en ze durven nu spreken, verschil met vroegen is minder afval in het spel en de acties zijn nu beter verdeeld.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Grote praat het is op het einde dat de prijzen gedeeld worden, en wees blij dat jullie Pozuelo hadden anders stonden jullie nooit eerste in de competitie, natrappen is lelijk.