Els Ampe
Volledig scherm
Els Ampe © BELGA

Is 5G gevaarlijk? “Kortzichtigheid over 5G, dat is pas slecht voor de gezondheid”

Brussels Open Vld-fractieleidster Els Ampe haalt uit naar het verzet van Brussels milieuminister Céline Fremault (cdH) tegen de uitrol van het 5G-netwerk in het Brussels Gewest. De minister verwijst naar gezondheidsrisico's, maar Ampe wijst erop dat ze door haar verzet net de gezondheid schaadt.

16 reacties

  • Fred Fourgon

    5 jaar geleden
    Als men tegen nieuwe overbodige (ja overbodige) technologie is waarvan de impact op gezondheid nog nooit zwart op wit werd gepubliceerd maar waaruit een aantal spelers enkel meer financieel gewin kunnen halen dan wordt je een doemdenker genoemd. Maar of het al dan niet een verbetering is en wel of géén gezondheidsrisico's inhoudt, maak u geen zorgen, het zal weer "door onze strot" worden geramd door diegenen die denken het beter weten en de noodzaak weer zelf creëren.
  • Nils De Vriendt

    5 jaar geleden
    Vooral curciaal voor de kilometertaks zeker? Altijd en overal supersnelle data om iedere seconde te loggen die je bolt?
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    De maatschappijen moesten de gsm nummers blokkeren van al die doemdenkers en alleen een vast toestel laten gebruiken.
  • Tamara Adriaens

    5 jaar geleden
    5G is goed voor de gezondheid? Op welk vlak? Zodat ze de kankercellen die ze ons inde eerste plaats veroorzaakt hebben door die constante 5G straling beter te kunnen behandelen op een afstand ofzo? Zien ze niet in hoe belachelijk en onlogisch dat klinkt?!
  • Tamara Adriaens

    5 jaar geleden
    5G is super slecht... we worden dagdagelijks blootgesteld aan schadelijke stralingen. 5G is het niet waard om ons nog meer bloot te stellen aan die verhoogde straling. Zet je geld en toekomstplannen in met oog op het welzijn van de mensen aub! En niet op jullie geldbeurs en ego. Jullie hebben de verantwoordelijk naar het volk toe! Gedraag je er dan naar. WEG MET DIE 5G.