Direct naar artikelinhoud

Hoger bod op huis van Ronald Janssen

Er is een hoger bod uitgebracht op het huis van Ronald Janssen in Loksbergen, Halen. Daardoor komt er een tweede zitdag, ten vroegste in januari. Dat meldt vtm in Het nieuws.

Het huis was vorige week op de eerste zitdag voor 67.000 euro toegewezen aan de familie van Shana Appeltans, een van de slachtoffers van seriemoordenaar Janssen. Er was veel belangstelling voor de openbare verkoop, maar tot veel biedingen kwam het niet. Werknemers van de stedelijke diensten hadden het huis leeggehaald omdat ze bang waren dat eventuele souvenirjagers spullen zouden meenemen.

Omdat de familie Appeltans, die in de andere helft van de halfopen bebouwing woont, al eerder had aangegeven interesse te hebben, leek het alsof niemand echt tegen hen wilde opbieden. De familie wil de woning van Janssen afbreken en er een nieuw huis bouwen. Andere kandidaten hadden vijftien dagen de tijd om een hoger bod uit te brengen. Dat moest minstens 6.200 euro hoger liggen.

Wie het hogere bod heeft uitgebracht is niet bekend. Het bod moet ook nog officieel betekend worden, daarna volgt een nieuwe zitdag.