© BELGA

Antwerp reageert na ophef tussen Bico en Limbombe

Royal Antwerp F.C. heeft zich vrijdagmiddag uitgesproken over de onenigheid op training tussen sportief manager John Bico en speler Stallone Limbombe. Bico zou zijn voetballer op woensdag een draai om de oren hebben gegeven. “Case closed’, klinkt het bij stamnummer 1.

bap

Beide heren kwamen woensdag na afloop van de training in een felle discussie terecht. Bico zou de 25-jarige middenvelder Limbombe een oplawaai hebben bezorgd. Onder meer spelers Fabien Camus, Nicaise Kudimbana en leden van de medische staf waren getuige van het incident.

Antwerp heeft vrijdagmiddag gecommuniceerd over het voorval. “Met verbazing merkte onze club vanochtend de berichtgeving in de media op over de onenigheid tussen Sportief Manager John Bico en speler Stallone Limbombe.”, klinkt het op de website van de club. “Er is inderdaad een voorval geweest op woensdag, maar de berichtgeving is fel overdreven. Na de onenigheid heeft ons clubbestuur, John Bico en Stallone Limbombe samen gezeten, en het voorval in vriendschap afgesloten. Stallone trainde gisteren opnieuw gemotiveerd mee op beide trainingen. Voor ons is dit voorval dan ook ‘case closed’.”

Ook Limbombe zelf blikte op Facebook terug op het voorval met de boodschap: “Geen stress beste mensen. Helemaal niets maar ook niets van waar.” Een bericht dat later weer van de sociale netwerksite werd verwijderd...