Direct naar artikelinhoud

Optimisten opgelet!

Verwelkom high tech in je badkamer: schone huid en een

Met een naam als drakenbloed kan het niet anders dan dat je de aandacht trekt van de echte beauty-addicts. Tal van Hollywood-celebs gingen al voor de bijl voor de nieuwste uit het Rodial Skincare-gamma: Dragon's Blood, gelukkig niet vernoemd naar het enge beest maar naar de drakenbloedboom. Het sap van de sangre de drago kalmeert en herstelt de huid. In Rodial zit het woord 'rodi', wat Grieks is voor granaatappel. Zo weet je meteen waar Maria Hatzistefanis, de oprichtster van Rodial, de mosterd heeft gehaald: uit de natuur. Deze onderneemster uit swinging Londen met Griekse roots scoort met producten die zowel technologisch geavanceerd zijn als natuurlijke ingrediënten bevatten. Zoals de Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream met drakenbloed, retinol (tegen rimpeltjes), hyaluronzuur (hydrateert) en Chromobright™ (verzacht ouderdomsvlekjes).

€ 64, te koop bij ICI Paris XL.

Make-up verwijderen gebeurt al eventjes niet meer met water en zeep, maar met micellair water. Bij Garancia doen ze daar nog een schepje bovenop, want dit merk laat je kiezen uit 3 watertjes met een specifieke werking: rozengeur voor opgewekte optimisten, oranjebloesem voor romantische zielen en zoete amandel voor vrouwen die een tikje melancholisch zijn.

€ 14, navulbaar, o.a. bij de apotheek.

Na de elektrische tandenborstel...

... de elektrische gezichtsborstel! Voluit heet het Skin Science Purifying Cleansing System, in de praktijk is het een superhandige manier om je huid doeltreffend te reinigen en tegelijk een massage te geven. Vooral als je er ook de speciale crème met fijne scrubdeeltjes bij gebruikt. Wij zijn fan!

Houder + borstel € 17,99, los borsteltje € 3,99, crème € 2,29,

in de Kruidvat-

winkels.

Proper is altijd schoon

goed humeur gegarandeerd!