Astrid en Bram Coppens traden op 2 april in het huwelijksbootje.
Volledig scherm
Astrid en Bram Coppens traden op 2 april in het huwelijksbootje. © Photo News

Astrid Coppens toont haar babybuikje: “Ik houd nu al zoveel van haar”

Showbizz27 weken ver is ze ondertussen, en dat vierde Astrid Coppens (36) door een prachtige foto van zichzelf en haar groeiende buik op Instagram te plaatsen. De foto werd trouwens genomen door haar kersverse echtgenoot Bram (39). 

1 reactie

  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    De linkerhand achter het hoofdje van uw oefenpop ipv onder dat voetje.Het hoofdje bij een baby is zwaar, is 1 derde vd lichaamsbouw, dus zwaar. Bij ons is het hoofd 1 vijfde.
  1. Demi Moore maakt indruk met video in luipaardbikini: “Ik wil ook zo’n buikspieren op m’n 61”
    Play
    CELEBRITIES

    Demi Moore maakt indruk met video in luipaardbi­ki­ni: “Ik wil ook zo’n buikspie­ren op m’n 61”

    Tijdens een zonvakantie heeft Demi Moore (61) samen met haar gezin deelgenomen aan een populaire TikTok-trend. In een video op Instagram ‘springen’ ze naar een strand, waar ze dan plots in bikini staan. Moore showt haar luipaardbikini, maar haar fans staan vooral versteld van haar strakke lichaam. “Demi Moore ziet er nog steeds geweldig uit”, schrijft iemand onder de video. Een andere persoon is fan van hun body positivity. “Geweldig hoe jullie niet bang zijn om je lichaam te tonen.”
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.