Candide H.
Volledig scherm
Candide H. © RV

Morgen start proces tegen jonge moeder die terugkeerde uit Syrië

In de correctionele rechtbank van Brugge start morgenochtend het proces tegen een jonge moeder die met haar twee kinderen terugkeerde uit Syrië. Candide H. (26) uit Baaigem werd eind maart 2017 opgepakt, maar werd na een half jaar voorhechtenis vrijgelaten.

17 reacties

  • Frederik Van den Meersschaut

    5 jaar geleden
    Ik heb haar vroeger persoonlijk gekend en al jullie "allesweters" die hier oordelen vellen over haar, zwijg gewoon want jullie weten niet waarover jullie spreken... Ga er hier verder niet over uitbreiden want gaat jullie uiteindelijk niks aan vrijspraak aub!!!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    We weten al hoe het zal aflopen: een vermanende vinger en hopelijk is men zeer gul met haar uitkering...
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Afgaande op het artikel heeft ze zélf geen misdaden gepleegd, en is ze enkel maar haar vriendje gevolgd. En "naar Syrië trekken" is op zich geen misdaad. 15 jaar lijkt me dan ook onzinnig.
  • Regis Desmet

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat iemand met zoveel mogelijkheden in t leven haar kanzen wegsmijt en voor wat ? Een illusionist ? Mijn grootvader zei altijd " je kan nooit terugvangen wat je met uw voeten weg schopt", uiteindelijk maakte ze deel uit van bende massamoordenaars, die niets met de islam of moslims te maken heeft maar met een verzonnen religie van een wraakzuchtige die hun daden verantwoorden
  • Patrick Van Verdegem

    5 jaar geleden
    Spijt komt altijd na de zonde en bezint voor je begint. Twee Vlaamse spreekwoorden die hier zeer van toepassing zijn! Net zoals: als je je gat verbrandt moet je op de blaren zitten. Dus hopelijk iets meer dan de gebruikelijke symbolische straf als afschrikking naar toekomstige kandidaten voor één of ander kalifaat!