Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Wat is belangrijker voor fysieke aantrekkingskracht: je gezicht of je lichaam?

Uiterlijk is zeker niet het allerbelangrijkste voor wie op zoek is naar de ware liefde. Maar het moet gezegd dat fysieke aantrekkingskracht een belangrijke rol speelt in de manier waarop koppels in de eerste plaats samenkomen. Maar is het nu je gezicht of je lichaam dat de doorslag geeft? De wetenschap heeft het antwoord!

3 reacties

  • Bumba Bambi

    5 jaar geleden
    Als je introvert bent als man, onder 1m75 en voor de rest geen speciale gelaatskenmerken dan kan je er bijna een streep over trekken qua fysieke aantrekkingskracht...
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Na hier tot de pensioengerechtigde leeftijd te hebben rondgezworven, meen ik toch enige ervaring te hebben. En die vertelt me dat het innerlijk belangrijk is. Tenminste het innerlijk van je portefeuille. Niet onderschatten, dit gegeven en doorslaggevender in de meeste gevallen dan je buikje of Brad Pitt kapsel.
  • krista notelaars

    5 jaar geleden
    Fysieke aantrekkingskracht zonder gesprek daar begint het mee daarna volgt een nieuwsgierig gesprek, voor een vrouw moet een man groter zijn dan haar er word meer voorkeur gegeven aan de grote dan aan het gezicht natuurlijk is een mooi gezicht een pluspunt.