President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © REUTERS

Witte Huis: “Democraten krijgen belastingaangifte Trump nooit te zien”

De Democraten zullen de belastingaangifte van (de Republikeinse) president Donald Trump nooit krijgen. Dit heeft de stafchef van het Witte Huis, Mick Mulvaney, gisteren tegenover de conservatieve zender Fox News gezegd. Zij hoeven dat ook niet, voegde hij eraan toe.

6 reacties

  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Indien Trump niets te verbergen had, zou hij de Democraten overspoelen met zijn belastingaangiftes, samen met alle mogelijke bewijsstukken, bonnetjes, facturen en tutti quanti. De échte reden om zijn aangifte niet te tonen is zelfs niet omdat er onregelmatigheden in staan, maar enkel om de echte omvang van zijn rijkdom niet te moeten tonen, wat slechts een fractie is van wat hij claimt.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Sinds Trump aan het bewind is functioneren de ckecks and balances niet meer naar behoren, het hooggerechtshof is in handen van de republikeinen, het IRS - toch een overheidsinstelling - hoeft geen verantwoording meer af te leggen aan het huis van afgevaardigden over de belastingen van de hoogste ambtenaar. De republikeinse partij heeft de volledige macht in handen, schermt hun president met alle middelen af en heeft van de VS een bananenrepubliek gemaakt.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Alle zijn recente voorgangers hebben het ook gedaan. Trump heeft weer veel te verbergen...
  • Erik eric@arb.be

    5 jaar geleden
    President Trump heeft groot gelijk. Zouden de democraten zich niet beter bezig houden om sterke grenzen te maken om zo de misdaad te bestrijden ?
  • Paul Verbeeck

    5 jaar geleden
    Maak er een wet van : wie president wil worden , moet alle nodige documenten vrijgeven .