VISTA! met Gilles De Bilde en Marc Degryse: “Een jaar geleden leek Coucke wel ‘God de vader’, nu willen de supporters hem al niet meer”

VISTA!Hét gespreksonderwerp van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, was uiteraard de malaise bij Anderlecht. De Brusselaars begonnen met drie nederlagen aan play-off 1 en dreigen voor het eerst in 55 jaar naast Europees voetbal te grijpen. Ex-Anderlecht-spelers Marc Degryse en Gilles De Bilden lieten hun licht schijnen over de moeilijke situatie bij paars-wit.

18 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Coucke dacht echt dat hij het het 2 of 3 seizoenen zou uithouden met al die middlematige spelers (Makarenko, Santini, Musona, etc). Dat had moeten volstaan om elk seizoen top 3 te spelen in België. Europees stelt RSCA toch al lang niks meer voor. Een de club financieel gesaneerd, zou het beteren..Maar niet dus. Brugge is aan een sterke heropbouwing bezig, Standard klimt terug naar niveau 2008-09, Genk staat er met een gouden generatie, Antwerp knokt nu elk seizoen. Dus geen plaats voor RSCA...
  • nico baelde

    5 jaar geleden
    Logisch toch dat de supporter Coucke niet willen : ze dachten Stromae geboekt te hebben en nu kijken ze naar een Vlaamse charmezanger die dan nog vals zingt. Je zou voor minder protesteren
  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Inderdaad Eddy, dat Gent nog puntenloos is in PO1 heeft grotendeels met pech te maken. Dat RSCA nog puntenloos is heeft enkel met onkunde te maken.
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Iedereen die iets van voetbal kende wist dat Coucke niet God de Vader was hoor ! Buitengegooid bij quick-step en lotto omdat hij zich te veel moeide met het sportieve. Ze hadden beter de Russische miljoenen gepakt, dan hadden we nu een echte ploeg ipv een team van afgedankte subtoppers waar hun vorige ploeg blij van werd dat ze er nog gedl v or kregen ook ! Het is daarenboven ook niet omdat je naam Verschueren is dat je in de schoenen van Mister Michel kan staan.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Nijs Noel , Coucke heeft wel geld , Maar den Anderlecht heeft geen geld meer. Wat denkt ge , Dat Coucke spelers gaat kopen met geld van zijn privéleven..