De West India Docks in Londen, met balustrades zoals er ook aan de dokken in het Eilandje kunnen komen. © RR

De Docklands in Londen. © © Stefano Paterna

Vorige week belandde een man met zijn auto in het Houtdok. © BFM

1 / 3
thumbnail: De West India Docks in Londen, met balustrades zoals er ook aan de dokken in het Eilandje kunnen komen.
thumbnail: De Docklands in Londen.
thumbnail: Vorige week belandde een man met zijn auto in het Houtdok.

POLL. Moeten er balustrades komen aan de dokken op het Eilandje?

Afgelopen zondag sukkelde een man in het Asiadok, enkele dagen eerder belandde een man met zijn auto in het Houtdok. Er gaan dan ook stemmen om dat er iets moet worden gedaan aan de dokken op ’t Eilandje in Antwerpen.

JaTi

23-jarige man overleden na val in Asiadok

© BFM

© BFM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De 23-jarige man die zondagochtend in kritieke toestand werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Edegem, is daar later op de dag overleden. De man was 's ochtends in het Asiadok gevallen.

Een getuige zag hem in het water en belde de hulpdiensten. Het slachtoffer werd gered en werd ter plaatse gereanimeerd. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij zondagavond overleed.

Een autopsie moet duidelijkheid scheppen over de exacte doodsoorzaak.

Autobestuurder komt in Houtdok terecht na aanrijding

Een bestuurder is woensdagnamiddag met zijn wagen in het Houtdok terechtgekomen na een aanrijding met een andere wagen. De bestuurder van het voertuig werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 15.15 uur kwam het tot een aanrijding tussen twee voertuigen vlak bij het Houtdok, in het noorden van de stad. Een auto verliet een dwars parkeervak toen een andere (kleine) wagen net voorbij reed. Na de lichte botsing kwam de kleine wagen in het water terecht. Meteen werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Een man van 30 jaar, de bestuurder van de kleine wagen, geraakte op eigen krachten uit het water. De man werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder, een man van 44 jaar, bleef ongedeerd. De brandweer zorgde ervoor dat de wagen uit het dok gehaald werd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER