Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

“116 miljoen euro is te weinig voor Hazard”, maar toch zet Sarri deur open voor Real Madrid

23 reacties

  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Chelsea staat met de rug tegen de muur tenzij ze het er voor overhebben dat Hazard één jaar langer houden 100 miljoen pond kost. Volgend seizoen is hij gratis weg.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Chelsea moet niet te moeilijk doen of ze zullen er niks voor hebben. Bijtekenen zal hij niet en real is gewoon beter voor hem dan het vake non-voetbal van chelsea. Ze mogen blij zijn dat ze Eden hadden of het zou niet vet geweest zijn bij chelsea.
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Voor Real is dat ook het aanwerven van Eden, ze hebben die gast nodig.......kostprijs??????? dat zal hen een zorg wezen.
  • Annick Maeckelbergh

    5 jaar geleden
    Zoveel geld verdienen is noch realistisch noch gezond ....is het niet eens tijd dat daar perk en paal wordt aan gesteld? Zelf werk ik met mensen met een mentale beperking die aan sport doen .... Ze kijken elk jaaruit naar de special Olympics, om samen met mensen met een mentale beperking een 3 tal dagen zich een sport vedette te voelen ... Echter moeten ze zelf 300 euro ophoesten(zakgeld) om daar aan deel te kunnen nemen?? begrijp wie begrijpen kan moet al dat geld naar dezelfde zee ?wie helpt
  • Norbert Bauwens

    5 jaar geleden
    Eigenaardig dat als er bekend wordt dat een minister ergens een (volgens voetbalnormen povere) ontslagvergoeding krijgt steigert heel het land. Beseft er wel iemand van die steigeraars hoeveel tegen een bal te stampen waard is dat er 116 miljoen Euro voor betaald wordt en dat daarbovenop de stamper ook nog miljoenen moet betaald worden???????? S T A P E L G E K.