Ben Weyts.
Volledig scherm
Ben Weyts. © Photo News

CD&V plaatst vraagtekens bij cijfers fietsinfrastructuur Ben Weyts: “Weinig realisaties op het terrein”

Regeringspartij CD&V plaatst vraagtekens bij de cijfers over fietsinfrastructuur waarmee de Vlaamse minister van Mobiliteit en Openbare Werken, Ben Weyts (N-VA), uitpakt. Die zegt dat er een historisch hoog bedrag naar de fiets gaat, vorig jaar was dat 138 miljoen euro. Maar volgens Vlaams parlementslid Dirk de Kort (CD&V) worden er wel plannen en budgetten vastgelegd, "maar zien we weinig realisaties op het terrein", zo zegt hij in De Standaard.

32 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Het is nu niet dat den Ben niets gerealiseerd heeft. Hij gaf royale subsidies aan een paar private biermusea. Aan een jachthaven voor de rijken. Besteedde 30 miljoen euro aan toeristische borden waarvoor een bekende dure fotograaf domme toeristische postkaart kiekjes maakte die enkele jaren later al achterhaald waren. En schapen zijn in elk geval beter af dan mensen met Ben Weyts, zelfs zwarte schapen.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Crevits verdient ook haar C4. Die heeft ook niet veel goeds gedaan. Zoals de NVA.
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Bij NVA kan men niet tellen, kijk naar het immense begrotingstekort van Van Overtveldt, waarom zijn ze gaan vluchten zijn uit de regering,? Om geen verantwoording te geven over hun falen. André Herbots, stel Dat Crevits nu niet veel zou gedaan hebben, wat NIET waar is. Is dat een reden voor Weyts om NIKS te doen? Is dat nu echt het enige dat NVA-ers kunnen, wijzen naar anderen? Dat hij dan afkomt met cijfers, doet hij niet hé, net zoals Francken, Van Overtveldt, Homans, ..ze zwijgen of vluchten!
  • Luc BELON

    5 jaar geleden
    En wat is de bijdrage van de fietsers in het hele budget?
  • Andté Herbots

    5 jaar geleden
    Dat moet nu juist een CD&Ver zeggen een partij die het bloed van N-VA kan drinken, wat heeft Crevits ervan terecht gebracht toen ze minister van mobiliteit was? heel veel minder dan Weyts.