© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Meisjes van Palfit knallen op laatste wedstrijd

In het weekend van 30 en 31 maart trokken de jongste meisjes en de meisjes recrea wedstrijden van turnkring Palfit Paal naar Leopoldsburg voor hun laatste wedstrijd van het seizoen.

Karen Vanschoren

Op zaterdag in de voormiddag was het aan de jongste meisjes in de categorie 7-8 jarigen. Na een schitterende wedstrijd van deze meisjes, mochten Esmanur, Lenke en Nymme een gouden medaille huiswaarts nemen en Zeynep, Amelina en Roos mochten een zilveren medaille in ontvangst nemen.

In de namiddag was het aan de meisjes recrea in de categorie 9-10 jarigen. Ook deze meisjes hebben hun beste beentje voorgezet en mogen trots zijn op hun resultaten!Luna en Maite mochten een gouden medaille in ontvangst nemen. Emma-Louise, Louise-Marie, Merel en Lien mochten een zilveren medaille mee huiswaarts nemen. Ilina wist een bronzen medaille te bemachtigen.

Op zondag was het nog de beurt aan Gitte Serwy en Zara Meulders in de categorie 13-14 jarigen. Gitte turnde lichtjes aangepaste oefeningen omwille van haar knie, maar wist een heel mooie wedstrijd te turnen. Zara ging er voluit voor en wist dan ook zeker haar mannetje te staan. Zara behaalde een knappe 9e plaats allround en Gitte een 16e.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer