Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Australiër ontdekt sluw trucje en kan daardoor gratis eten bij McDonald’s

Een Australiër heeft naar eigen zeggen een manier gevonden om gratis te eten bij McDonald’s. Samen met een vriend slaagt hij erin een hamburger en elf broodjes zonder vlees te bestellen zonder ook maar één cent te betalen. Ze demonstreren het trucje in een video die nu al door meer dan een miljoen mensen bekeken werd.

10 reacties

  • mich lee

    5 jaar geleden
    johanneke li, verkopen met verlies is in BELGIE verboden. In Nederland mag het bijvoorbeeld wel. Daar verkopen veel winkels sommige actieartikels bewust met verlies omdat ze weten dat de meeste mensen ook andere artikels kopen waar ze dan winst op maken. Waarom zou het dan in Australië niet mogen?
  • Bert Zonneveld

    5 jaar geleden
    Afgezien dat ze het gratis krijgen vind ik dat die bestelzuilen niet echt uitnodigen om nog naar 'de Mac' te gaan. Sinds ze bij ons in Zingem ook van die zuilen hebben ben ik slechts 1 keer geweest en daarna nooit meer. Ik mis de persoonlijke benadering.
  • Hendrik Weckseler

    5 jaar geleden
    Wat hebt ge daar nu aan droge broodjes met 1 schijfje augurk en een druppel saus daar moet je trots op zijn
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Hamburger zonder vlees.. Ze zijn er vet mee
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    Lijkt me alvast niet logisch om 110% korting te krijgen op een product! Lijkt mij vooral strafbaar om ver onder de kostprijs te verkopen! Met complexe computersystemen kan het al eens gebeuren dat het uiteindelijk effect van de ingevoerde gegevens een eigen leven gaan leiden ttz dat het niet gemakkelijk in te schatten is wat het uiteindelijk resultaat wordt. Dit zal een combinatie van kortingen zijn dat Mcdonalds over het goofd heeft gezien.