© Twitter

Hoezo, match op leven en dood? Messi en Mascherano met privéjet Neymar naar Brazilië-Argentinië

In de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep voor het WK 2018 in Rusland staat donderdag de kraker tussen de eeuwige rivalen Brazilië en Argentinië op het programma. Maar van die aloude rivaliteit is weinig sprake bij de sterren van Barcelona. De Argentijnen Lionel Messi en Javier Mascherano zijn in het privéjet van Neymar, hun Braziliaanse ploeggenoot, afgezakt naar Belo Horizonte waar het duel gespeeld wordt.

Voor de drie voetballers naar het trainingskamp hun selecties vertrokken, namen ze even voor de landing nog de tijd om samen breedlachend op de foto te gaan met het vliegtuigpersoneel.

Brazilië staat na tien van de achttien speeldagen op de eerste plaats in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep met 21 punten, ver voor Argentinië (16 punten) dat pas plek zes bekleedt. De beste vier landen gaan naar het WK, de nummer vijf krijgt een herkansing in een barragewedstrijd tegen een land uit Oceanië.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer